• darkblurbg

Intro

NIMAH, voorheen HAQIM is de Trademark van NIMAH Food. Wij zijn het eerste bedrijf dat halal kaas op de Nederlandse markt heeft geïntroduceerd. We zijn een maatschappelijk verantwoord onderneming die bestaat sinds januari 2016 en gevestigd in Leiden.Onder de label van NIMAH wordt Gouda kwaliteitskaas gebonden met halal stremsel van een rein en volgens de Islamitische ritus (dhabiya) geslachte kalveren. Wij produceren onze NIMAH kaas in Bodegraven en Zaandam en wordt gewaarborgd door Royal FrieslandCampina. 

Missie

NIMAH Food richt zich op het verwerven van nieuwe klanten, het opbouwen en versterken van onze klantrelaties. Personalisatie vinden wij belangrijk alsmede klanttevredenheid en klantbehoud. Door het verhogen van de klantwaarde stimuleren wij onze klanten tot herhalingsaankopen en volumevergroting.

Wij willen onze NIMAH label versterken door een goede naamsbekendheid te creëren onder een breed publiek, gericht aanspreken van de consumenten en uiteraard onze omzet genereren. Goed scoren en vasthouden van een goed imago behoort eveneens tot onze kerndoelen.